Bel ons Menu Reserveren

Vergaderen op een sfeervolle locatie in Zwolle

Het lijkt eenvoudig. Even een vergadering regelen, een zaaltje huren, afspraken maken; een kind kan de was doen. Maar vergeet dan niet dat de juiste vergaderruimte van essentieel belang is voor een opbouwende en productieve vergadering. Is de ruimte goed bereikbaar, de prijs juist en beschikt de vergaderzaal over de juiste faciliteiten? En tenslotte, zeker niet onbelangrijk, hoe zit het met de inwendige mens? Bij Kletsen & Proeven in Zwolle hebben wij jarenlange ervaring op dit gebied en doen wij er alles aan om het juiste fundament te leggen voor een geslaagde vergadering.

Onze vergaderlocaties

De benedenzaal heeft plaats voor zo’n 150 personen en is bij uitstek geschikt voor grote vergaderingen. De bovenzaal is geschikt als kleine vergaderlocatie en biedt ruimte aan 35 personen

Bekijk onze zalen

 

Faciliteiten zalen

  • Wifi verbinding
  • Air conditioning
  • Goede verlichting
  • Beamer met scherm
  • Geluidsinstallatie
  • Flipover

Bereikbaarheid vergaderlocatie

Ons pand is gelegen in het centrum van Zwolle en is goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid in de buurt volop aanwezig.

Vergaderen in Zwolle doet u bij Kletsen & Proeven

Door een vergaderruimte van Kletsen & Proeven te gebruiken legt u de basis voor een geslaagde vergadering, presentatie, brainstorm sessie, borrel of andere bijeenkomst.  Vergaderen in een rustige sfeer die het beste in u en uw werknemers naar boven brengt en waar alles tot in de puntjes geregeld is doet u bij Kletsen & Proeven. En na de vergadering kunt u even heerlijk ontspannen in onze bar – bistro en genieten van een lekker hapje of een biertje. Dat heeft u wel verdiend.

Sfeervol vergaderen in het centrum van Zwolle?

Ontdek ons aanbod