Bel ons Menu Reserveren

Uit eten in Zwolle? Dan moet je zeker even langs bij Kletsen & Proeven

Kletsen & Proeven in het hart van Zwolle is een gezellige bar – bistro waar u goed, gezond en goedkoop uit eten kunt. Door onze vriendelijke bediening en goede keuken is ons restaurant inmiddels uitgegroeid tot een bekende eetgelegenheid in Zwolle. Naast een eenvoudig of uitgebreid diner kunt u ook kiezen voor onze proeverij. Laat u verrassen en proef iets van de beste gerechten die onze keuken te bieden heeft. Bij Kletsen & Proeven kunt u heerlijk uit eten in een rustige en ongedwongen sfeer.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw dieet, of eet u liever vegetarisch? Dat is geen enkel probleem. Onze kok kan het aan.

Bekijk ons menu

Kletsen & Proeven: Sfeervol uit eten in Zwolle

Bij Kletsen & Proeven vindt u een rustige en romantische ambiance en heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. Wij beschikken over een overdekt terras zodat u ook tijdens de wat mindere dagen toch lekker buiten kunt eten. Als het u niet gaat om een avondje uit eten, maar wilt u lekker genieten van een speciaal biertje, kan dat natuurlijk ook. Er is volop parkeergelegenheid in de omgeving.

Sfeervol uit eten in Zwolle?

Tafel reserveren