Bel ons Menu Reserveren

Sfeervol restaurant in het centrum van Zwolle

Restaurant Zwolle: Kletsen & Proeven wanneer u op zoek bent naar een gezellige plek om een hapje te eten, een borrel te organiseren of heerlijk wilt lunchen? Dan bent u bij Kletsen & Proeven aan het juiste adres. Een goedkoop restaurant dat toch kwaliteit levert en waar u in een rustige en vriendelijke sfeer kunt genieten is niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar het kan bij Kletsen & Proeven in het centrum van Zwolle. Ook is er ruimschoots aandacht voor u als vegetariër en kan onze kok zonder problemen aan uw speciale wensen met betrekking tot uw dieet voldoen.

Tafel reserveren

Proeverij: Een echte aanrader

Bij Kletsen & Proeven kunt u gebruik maken van onze proeverij. Van het beste dat onze keuken te bieden heeft krijgt u een proeverij. Dit omvat een proeverij van voorgerechten, hoofdgerechten en ook de toetjes. Een menu om uw vingers bij af te likken.

Kletsen & Proeven: Uw restaurant in het centrum van Zwolle

Dineren, lunchen of borrelen in Zwolle doet u bij Kletsen & Proeven. In een ongedwongen sfeer met onze vlotte en vriendelijke service kunt u verrassend goed en goedkoop eten. Wij hopen ook u binnenkort tot onze vaste klanten te mogen rekenen.

 

Reserveer online

Reserveer gemakkelijk online bij Kletsen & Proeven. U kiest u datum en gewenste tijdstip. U ziet direct of er een tafel vrij is voor u en uw gezelschap. Vul uw gegevens in en uw reservering wordt direct bevestigd. Een tafel reserveren was nog nooit zo eenvoudig. Reserveer direct!

Op zoek naar een restaurant in het centrum van Zwolle?

Tafel reserveren
Tijdelijk aangepaste openingstijden

Vanwege de huidige COVID maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten.