Bel ons Menu Reserveren

Personeelsuitje in Zwolle

Het vinden van goede werknemers is een eerste vereiste voor een succesvol bedrijf, maar het kweken van de juiste werksfeer waardoor de werknemers zich verbonden voelen met het bedrijf en zich op hun gemak voelen op de werkplaats is minstens zo belangrijk. Een actief personeelsuitje kan daar een grote bijdrage in leveren. Bij Kletsen & Proeven in Zwolle zijn wij ervaren in het organiseren van opbouwende personeelsuitjes die tot doel hebben de groepsdynamiek te bevorderen en eenheid te kweken op de werkvloer. Hierbij staat het plezier centraal.

Bekijk onze arrangementen

Breed aanbod personeelsuitjes

Wij bieden u een groot assortiment aan activiteiten voor een opbouwend, actief en ontspannend personeelsuitje in Zwolle en, niet onbelangrijk, onze personeelsuitjes zijn goedkoop. Zeker is dat voor welke activiteit u ook kiest, u en uw werknemers aan de bak moeten om de door u gekozen activiteit tot een goed einde te brengen. Wist u dat wij een proeverij Kletsen en Proeven hebben? Laat u verwennen met een grote verscheidenheid aan kleine hapjes, van voorafjes tot aan de toetjes toe. U kunt in een ongedwongen sfeer genieten van het beste dat onze keuken te bieden heeft.

Voor activiteiten in de omgeving van Zwolle gaat u naar Kletsen & Proeven

Leuke en actieve uitjes in Zwolle beginnen bij Kletsen & Proeven, waar u in het hartje van de oude stad welkom bent en wij er alles aan doen om uw personeelsuitje om te toveren tot een gedenkwaardige belevenis. Kletsen & Proeven is goed bereikbaar, zowel voor de auto als met het openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

 

Een onvergetelijk personeelsuitje?

Ontdek ons aanbod