Bel ons Menu Reserveren

Uw feestlocatie voor Zwolle vindt u bij Kletsen & Proeven

Geeft u een feestje in Zwolle en zoekt u een goedkope, doch professionele en nette feestlocatie, dan bent u bij Kletsen & Proeven aan het juiste adres. Een trouwfeest, een bedrijfsfeest, een uitgebreide borrel of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en kennissen, wij weten er wel raad mee. Wij leveren maatwerk en werken alle details zorgvuldig en tot in de puntjes uit. Door onze jarenlange ervaring is onze feestlocatie uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor een gedegen feestgelegenheid in Zwolle en omstreken. Uw plezier en tevredenheid zijn altijd onze uitgangsstellingen. Er is dus vanzelfsprekend altijd ruimte voor uw eigen wensen en inbreng.

Feestzaal huren

Onze benedenverdieping is bij uitstek geschikt voor recepties en wat grotere feesten en geeft plaats aan zo’n 150 personen. De bovenzaal is een goede feestgelegenheid voor groepen tot 35 personen.

Bekijk onze zalen

Trouwfeest Locatie Zwolle: Goedkoop en professioneel

Ons pand is goed bereikbaar en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor een onvergetelijk samenzijn, en wij maken duidelijke prijsafspraken. U komt bij ons dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Op zoek naar een locatie voor een feestje?

Ontdek ons aanbod