Bel ons Menu Reserveren

Een diner in Zwolle? Dat kan bij Kletsen & Proeven

Een heerlijk diner in een rustige en romantische sfeer? Dat kan bij Kletsen & Proeven in het hartje van Zwolle. U heeft iets te vieren, of u heeft even geen zin om te koken en wilt er samen even tussenuit. Dan is Kletsen & Proeven een prima optie. Onze keuken staat voor u klaar en wij hebben door de jaren heen al heel wat mensen een plezierige avond bezorgd. Onze menukaart is uitgebreid en mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot uw dieet, of eet u liever vegetarisch, dan kunt u bij ons ook goed terecht. Iedere maaltijd wordt met de grootst mogelijke zorg bereid.

Besloten diner

Mocht u liever een besloten diner hebben, of zoekt u een zaaltje voor bijvoorbeeld een uitgebreid zakendiner, dan staan wij voor u klaar. Bij ons kunt u zowel een hele grote zaal huren (150 man) of een kleine zaal (tot 35 man)

Tafel reserveren

De proeverij

De proeverij is een van onze meest populaire keuzes. Laat u verrassen door onze kok die u laat proeven van een grote verscheidenheid aan gerechten. Daar horen ook het voorgerecht en het nagerecht bij.

Kletsen & Proeven: Een goed diner maakt alle dingen goed

De vriendelijke en gemoedelijke sfeer van ons restaurant, en ons goed opgeleide personeel zorgen er voor dat u met veel plezier zult kunnen terugkijken op uw diner in Zwolle en wij hopen u dan ook als vaste klant te mogen verwelkomen. Er is in de omgeving ruime parkeergelegenheid.

Heerlijk dineren in het centrum van Zwolle?

Tafel reserveren