Bel ons Menu Reserveren

Lekker eten bij een goede Bistro in Zwolle? Op naar Kletsen & Proeven

Even iets anders? Heeft u geen zin om zelf te koken of om de afwas te doen. Dan bent u bij Kletsen & Proeven aan het goede adres. Bij onze bar & bistro in het hartje van Zwolle kunt u terecht voor een uitstekende maaltijd. Even snel een hapje eten, of wilt u er toch graag een lange avond van maken? Alles kan en duur zijn wij zeker niet. Bij ons kunt u terecht voor een schappelijke prijs.

Tafel reserveren

Ongedwongen en informeel

Kletsen & Proeven is reeds jarenlang een bekende pleisterplaats voor het uitgaansleven van Zwolle, en met recht, want in onze bistro kunt u in een gemoedelijke sfeer genieten van een heerlijk etentje. Erg geliefd is onze proeverij, waarbij u zich door onze kok laat verrassen en u kunt proeven van een grote verscheidenheid aan gerechten. (U geeft natuurlijk zelf aan waar u wel of niet van houdt)

Kletsen & Proeven: Vers, lekker en betaalbaar.

Onze bistro biedt voor elk wat wils. Gelegen in het gezelligste deel van Zwolle kunt u altijd even aanwippen, maar u kunt natuurlijk ook reserveren. Er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. Wij zien uw bezoek met plezier tegemoet!

 

Reserveer een tafel de lekkerste bistro van Zwolle!

Tafel reserveren