Bel ons Menu Reserveren

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Zwolle?

Bedrijfsuitjes zijn belangrijk voor het goed functioneren van uw personeelsleden en voor een gezonde verstandhouding en een aangename werksfeer. Wie wil er nu geen goed gemotiveerde werknemers die zich met hart en ziel voor het bedrijf inzetten. Bedrijfsuitjes kunnen daar een belangrijke rol in vervullen. Bij Kletsen & Proeven doen we er alles aan om u daarbij te helpen en het beste in uw werknemers naar boven te halen.

Een actief personeelsuitje in Zwolle

De ontspanning en het plezier staan bij een groepsuitje altijd centraal. Wij hebben reeds jaren ervaring in het organiseren van originele bedrijfsuitjes en zetten ons in met hart en ziel om uw bedrijf precies die ervaring van plezier en saamhorigheid te geven waar u naar zoekt. Kletsen & Proeven, in het centrum van Zwolle, is voor iedereen goed bereikbaar.

Bekijk onze arrangementen

Het perfecte groepsuitje in Zwolle

Wist u dat wij ook een proeverij Kletsen en Proeven hebben? Van de beste gerechten in onze keuken krijgt u iets voorgeschoteld. Voorafjes, hoofdschotels en natuurlijk ook de verschillende nagerechten. Een ware verrassing voor de liefhebber en een activiteit om van te watertanden.

Workshop als bedrijfsuitje in Zwolle? Dat kan ook.

Als u er voor kiest om een Workshop te hebben is ook dat bij ons heel goed mogelijk. Wij werken samen met verschillende organisaties en kunnen iedere gewenste workshop voor u organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een cocktail workshop, creatieve evenementen of tassen pimpen.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zwolle beleven?

Ontdek ons aanbod