Bel ons Menu Reserveren

The hangover

Het arrangement The Hangover, durft jij het aan?  Het perfecte uitje voor een leuk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De kater komt later, dat ontdek je met dit spel.

Na een dag stappen en iets te veel gedronken, wordt je wakker.  Het blijkt dat er spullen zijn verloren en ergens in je vage geheugen komt de avond van gister langzaam terug. Het is net als in de film van ‘ The Hangover’, alleen beleef je het verhaal nu zelf.

Het centrum van Zwolle is de playground. Samen met je team ga je vreemde opdrachten uitvoeren. Snel en goed zijn de sleutelwoorden voor succes. Hopelijk kom je terug met niet al teveel kleur scheuren.

Hoe ziet de dag eruit?

Na een speluitleg ben je eigenlijk klaar om te gaan. De avond ervoor was je niet alleen,  vaag komt naar boven met wie je was en anders helpen wij je herinneren.  Bepakt en bezakt gaan jullie de stand in. Met een boekje vol opdrachten en een zak attributen belooft het een leuke dag te worden.

Hopelijk is het geluk aan je zijde in het spel, omdat de dobbelsteen bepaalt wie welke opdracht uitvoert. Iedereen voert minimaal 1 opdracht uit. Punten behalen met de opdrachten is niet zo makkelijk of toch wel? Een wild vreemde dame zoenen met rode schoenen of een tattoo voor het team ontwerpen. Het mooiste resultaat telt natuurlijk.

Ben je er klaar voor? Want alles wordt vastgelegd op film en foto. Zo wordt deze dag nooit vergeten.

 

Arrangement aanvragen
1

The Hangover zelf meemaken?

Arrangement reserveren